dijous, 30 d’agost del 2007

Un tomet per Vancouver Island

Hola a tothom, com us va tot,

jo com podeu veure molt be, i encara boltant per akest pais d'ensomni, on els ossos son el pa de cada dia, pero mai tinc la camera preparada...

La setmana passada vam estar amb el David(de la Vall) per Vancouve Island, una illa situada a 2H+o- en ferri des de Vancouver, on hi ha la capital de British Columbia, Victoria.


On hi ha una gran concentracio de cultura autoctona (1st nation people), i a part d'aixo, molts racons i raconets, hauria estat mes dies, perque la veritat s'hi estava molt be, i en David tambe s'hi hauria quedat, pero ell el Dillums tenia que treballar...

Aqui us deixo amb un recull de fotos, que com totes les demes, espero que us agradin i us inspirin en el bostre dia a dia.




Una abracada a tots i a totes :-)
P.D. A sota hi ha una serie de links, si aneu al del David Bedoya, podreu veure unes quantes fotos de la caminada, de Cala fornia i tb de Cal Francisco.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hole!
no sé on vol dir 'abaix' quan et referies als links per mirar més fotos, a veure si ho trobo...
Per cert! no tens perdó si no vens amb més fotos d'óssos...jo vull veure animalets! tot i que les flors són una preciositat...des que vas marxar que fardo de fons de pantalla naturals!
Fins aviat tremendo! Muak! B.

Anònim ha dit...

Noi! ara si q veig q aprofites el temps. Fas un tom un dia, l'altre tornem-hi ...
i els q pots fer, encara.
Deixat de pensar en tornar i gaudeix de l'entorn on estàs, es fantàstic!

una abraçada

el de la Ducati parada

Anònim ha dit...

Hola!!
Sort que en podem veure algunes de les 120!
Avui és oficialment el darrer dia de vacances tot i que ja tinc ganes de fer la primera parada en el treball el dia 20 o 21.
"El de la Ducati parada" és dedica a ser hortolà. Espero que quan arribis encara tingui melons i sindries de no sé quants Kg i dolços/es com la mel. Tinc el congelador replè de faves, espinacs, carabassons, escalivada,... La moto? ja està bé, ja té la primera de la col·lecció.
Una abbbrrrrraççççççaaaadddda

Unknown ha dit...

Hola Oriolet, quina passada Vancouver Island!! Les fotos son una canya. Potser t'hi podries dedicar a aixo de la fotografia, no? Per Boston nem fent encara que nanu me fots una envegeta del copon.
Bueno, una abrassada ben forta i gaudeix a tope de lo que te queda!!
David

Lo Marc ha dit...

Estic totalment d'acord amb el David, les fotos son una canya! la veritat es que no ho peles gens malament no!!!
Ja queda menys Ori!
Una abraça i fins aviat!!

Anònim ha dit...

Hola!!
Ja éstà tan properala teva arribada que és el tema de Sidamon. diu el padrí que cada dia respira millor!!! QUE JA NOMÉS FALTEN 16 DIES!!! Així que gaudeix de cada moment del teu somni fet realitat. Cuida't molt.
La teva fillola comença el dimecres 12 a l'escola bressol i ta germana s'ha incorporat a la nova escola al poble de Montseny.
Pel teu poble tot va bé. encara que des de casa no veuràs el mateix paissatge.
Una abbbbrrrrrrraaaççççççaadddda