dimecres, 13 de juny del 2007

Hola a tots i a totes, com us va, jo com podeu comprovar, forca be, akest recull de fotos va des del nord d'Alaska, fins a Hanes Junction, passant per Fairbanks i Valdes tot i fer marrada a molts d'altres indrets no menys bonics, aquests son els ke mes facilment podeu trovar en un mapa.


A Fairbanks, vam coneixer una colla de gent, el dia 3 a la matinada, el dia del meu cumpleanys, (si a algu se li ha passat ke no es preocupi, ke a mi tambe sem va oblidar). Alli vam coneixer un enamorat d'espanya, en Jaison, des d'alli al cap d'un parell de dies de festeta, ens en vam anar cap a Valdez, un parell a un dia i mig de ruta cap al sud, tot passant per la bora del Denali national parc, ke per als ki no ho sapiguin, hi ha el mont Makinley, la montanya mes alta de nortamerica.



I tot seguint avall vam arrivar a la costa del pacific, a Valdez, una zona preciosa de cims de 4000m i plena de fiords i cascades per tot arreu, una zona especial, per tots els amants de la neu i el gel. pero en aquestes altures, molta aigua i una mica de neu, per fer uns runs, despres d'unes patejadetes.


Despres, ja ke alli encara i feia forca fred i el temps no acompanyava vam torna cap a Canada, i per un error afortinat vam anar a parar a Heins Junction, on feien un festival de musica aquest cap de setmana passat, on vam coneixer molta gent i vam fer molta festa, molta molta.

I per finalitzar i avans de anar a White horse, des d'on m'avandona el Jordi el dia 15, vam pujar a una muntanyeta, The King's Tron, uns 1200m de desnivell, molt xulo, i despres de tants dies de furgo s'ha fet dur, pero... s'ha fet.
Bueno Parroquia, espero ke us agradi, perdoneume si no us contesto gaire els bostres correus, ja ho intento pero sou molts i nomes tinc una hora com a maxim a les biblioteques, de totes maneres moltes gracies pel suport i per les noticies, i una abracada per a tothom.