dissabte, 11 de setembre del 2010

De Chiapas a Quintana Roo, i cap a Belice i Guatemala

Hola amics i familia!! Visca Catalunya i els catalans!!!

Us comuniquem que ja no ens trobem per Mèxic...

Pero abans una mica d'historia...

Només entrar a Chiapas ja vam tenir problemes..., però tranquils, només mecànics!
A San Cristobal de Las Casas, vam trobar tot allo que necesitavem, inclus uns amics.I després d'intentar sortir dos vegades del poble, i estar uns dies malaltons, a la tercera ho vam aconseguir.
Vam arribar a Palenque, tot passant per les cascades de ...
Agua azul...marrón!!!

Allà vam dormir en un camping amenitzats per les mones udoladores que tant ens servien de despertador com d'eina per tenir malsons...els seus crits semblaven un grup de jaguars famolencs enmig de l'espessa selva.

D'allí vam anar cap a l'estat de Yucatán. No hi va faltar una punxada a la roda de darrera al mig de la carretera que ens va conduir al poble d'Emiliano Zapata, on poguerem comprar una roda i col.locar-la.

A l'arribar a Pisté vam fer nit a l'hotel Piramide Inn, tot passant per la piscina, la qual vam disfrutar nosaltres sols. L'endemà al matí, a primera hora, tot s'ha de dir, ens vam plantar a la zona arqueològica de Chichen-Itzá. Vam poder disfrutar d'aquell gran espectacle, gairebé en exclusiva, i a l'hora de major afluència ja estavem marxant.

Ja hem arribat al Carib, a les platges de Tulum on dormim en una cabana de fusta i palla a la vora del mar. Al dia següent matinem per visitar les ruines costaneres de Tulum i fent això, ens atancem a Chetumal, des d'on ens disposem a abandonar aquest magnífic país que és Mèxic.

Belice, un suspir...just entrar i sortir, nomes hi hem dormit dos nits.
I sense mes espera, cap a Guatemala

, al Peten, per tal de visitar Tikal.
Pero aixo ja sera un altre dia...
Molts petons per a tothom.