dissabte, 16 d’octubre de 2010

Nicaragua

Hei gent!!!!

Ja estem a Nicaragua, i aquesta és la rebuda que vam tenir, molta aigua!!!

Gairebé pensàvem que d'allà hauriem de sortir remant...


A l'arribar a León, sorpresa...

una cordial rebuda per part de les professores i l'hermano Daniel a l'escoleta La Salle León.
Després d'ensenyar-nos les instal.lacions i fer-nos cinc cèntims del funcionament i la tasca social que estan desenvolupant a l'escola, l'hermano ens va portar al col.legi La Salle. Allà ens va deixar estacionar per passar la primera nit.

Més tard ens va guiar pels carrerons més cèntrics de León.

A l'hermano li vam comentar si podiem col.laborar a l'escola. Això va donar lloc a que l'endemà ens instal.là a l'antic horfanat que té La Salle, i justament sota cobert!!!
Per primera vegada vam tenir la suficient confiança per pintar la caseta, ja que si en qualsevol moment es posava a ploure podiem aixoplugar-nos.També vam gaudir de les festes tradicionals de San Jerónimo, amb el seu tradicional correbous!!!

Així haurien de ser, sense toros i sense sang, de fusta i cartró.
La Directora de l'escola ens va donar la oportunitat de col.laborar explicant als nens les nostres vivències durant el viatge.


Des dels petits als més grans, van fer preguntes i més preguntes i nosaltres els vam contestar les que vam poder. Després de cada sessió rebiem abraçades i les gràcies de tots ells...va ser una experiència inoblidable!!!
Amb aquest record ens vam acomiadar de León, camí a San Juan del Sur.
rallie!!!!!
Ja veieu tot el que vam haver d'adelantar durant el viatge, motos, carros tirats per bous,...i tot amenitzat per una pseudo carretera amb molts sots i sense asfaltar.Havent pagat a dos policies "el sopar", per "haver infringit el codi de circulació", vam acabar aparcats amb un canó apuntant-nos. No us preocupeu, està descarregat!!!

Aparcadets davant la platja gaudim dels últims dies a Nicaragua, a punt de creuar a Costa Rica.

Amb l' última posta de sol de Nicaragua ens acomiadem.

Una abraçada ben forta a tothom!!!!