dijous, 13 de setembre del 2007

dilluns, 10 de setembre del 2007

Bolets per Whistler

Hola estimats i estimades "lectors i lectores", com tots ja saveu, nomes hem queden 9 dies.
I encara no he comencat a fer la maleta..., la veritat es que tinc ganes de tornar, pero estigueu tranquils, ke disfrutare cada segon que hem queda en aquest pais, i espero continuar fent-ho la resta de la meva vida, i espero que no us ho penseu i al menys la disfruteu tant com jo.

Aquest setmana, s'ha portat durant 3 dies, durant els quals no ha plogut, i vaig aprofitar, per endinsar-me al bosc i anar a capturar algun...bolet!!

De bolets n'hi havia de molts tipus i colors, de tamanys variats, pero al final vaig trobar....el famos...i apreciat..... Robello. (no hi ha fotos, hem vaig emocionar masa, i anaven directament a la bosa, hen vaig fer 2boses del prica. )


El lloc com sempre, tot i estar forca aprop de la sivilitzacio, magnific, era un bosc sorprenent, ple de cagades d'os, pero per sort, no hem van sorprendre a casa seva,"menjant la sopa i dormint al seu llit", o al menys agafant el seus bolets...

Aquesta foto, es un riu, ple de micro algues i bacteries..., l'aigua clara i cristalina, pero no hem vaig atrebir a veure en aquell loc..., vaig buscar un rierolet mes mogut...


Tot i tirar a cegues, encara hem surten algunes fotos aprofitables, pero 5 de cada 50

Be doncs, hem despedeixo amb una forta abracada per a tots i per a totes, i un fort:
!!! Visca Catalunya !!!