dimecres, 28 de febrer de 2007

Que m'agradaria fer al Canadà

Hola un altre cop,

Com ja us havia comentat anteriorment, tinc moltes aficions, entre elles, la practica del piragüisme, la cual vull portar a la seva maxima expressió treballant a Canadà, en una empresa de rafting, al riu kiking Horse, al nord de les rocalloses canadenques, a la columbia britanica.

Una altra cosa que m'agradaria fer, ja que arrivaré al 2 d'abril i encara no haurà començat el desgel, és una mica d'esquí de mintanya, ja que aquest any, amb les copioses nevades que hi ha hagut i el consequent perill d'allaus (5 o més), no l'he pogut practicar tant com m'agradaria(no m'he colocat ni un dia les pells de foca).


De la mateixa manera, i pels mateixos motius també m'agradaria portar-me el piolets i tota la resta del materialper tal de fer una mica d'escalada en glaç, ja que suposo, que alla haurà fet una mica més de bon temps que aqui, ja que amb les baixes temperatures (-40º o menys), era molt dificil no agafar fred mentres aseguravam a le reunions, he companys??


I ja cuan comenci la primavera i si algun dia tinc més temps per fer alguna cosa que no sigui remar, també m'agradaria escalar una mica i anar una mica amb bicicleta, ja ho veurem.....Be, seguim en contacte i ja us continuaré informant de com va la cosa.

Apa ciau i fins a la proxima.

dilluns, 26 de febrer de 2007

Hola Mon !!


Hola a tot el mon, em presentaré,

sóc l'oriol, i em disposo a iniciar aquest bloc, ja que estic apunt de realitzar un important viatge per a mi, me'n vaig a Canadà, amb els millors desitjos i intencions, sóc un gran amant de la natura i dels esports d'aventura, sobre tot del piragüsme en aigues braves i l'escalada classica i ... moltissimes coses més que ja us niré desvetllant.
Espero que això sigui com un diari, el qual pugui anar actualitzant lo més sovint possible.
Ara estem en el comte endarrera, ja que me'n vaig el dia 2 d'abril o sigui ke aspavil i fins dema !!!