dimecres, 27 de juny del 2007

Hola a tots i a totes.
Ja fa uns dies ke estic aki a Witehorse, m'ho estic passant molt be, pero penso ke ja va sent hora de ke torni a reemprendre el cami, no descarto tornar aki avans de tornar cap a casa, perke he conegut molt bona gent, i hi ha moltes coses a fer i igual tb es
facil trovar feina,... ja veurem.
De totes maneres en un parell de dies ja tornare a la carretera, pero akest cop si ke sera solet.
Be ke dirvos si les imatges valen mes que mil paraules, tot i que serveixen per explicar les emocions que sento en cada moment.

Pero no tot es fer espot i conduir, tb hi entra la cultura, Amb la meva amiga Annie, vam anar a veure una obra de teatre, Somni d'una nit d'estiu, de Sr. William Shakespeare, com podeu veure a la foto, divertida ho hera, hem costava entendre algunes paraules, pero el context s'entenia, i hera entretinguda fins i tot per als mes petits.

Per aki ja he anat a remar en un parell de rius, amb molta aigua, un amb caiac i l'altre amb canoa amb la mega amiga AnnieI ha coicidit que estava aqui pel solstici, i la comunitat francofona fan un gran festival de musica, per celebrar Snt. Joan, amb una colla de grups, tant de gent del Yukon, com del Quebec, pero amb lletres en frances la majoria, pero tb en portugues i algo d'espanyol.

Els voltants de Whitehorse, tampoc tenen desperdici, hi ha molts camins i caminets, aquest es Mille Canion, que transcorre pel costat del cano pel cual transcorre el riu Yikon, avans d'entrar a Whitehorse, on hi havia l'antiga ciutat de Canyon City, les uniques restes que en queden son les llaunes buides i encara sense desintegrar, despres de mes de 100 anys...
Pero no deixa de tenir el seu encant .

I dema empeça la cursa en piragüa mes llarga del mon...o aixo diuen, des de Whitehorse fins a Dauson, ja veurem si puc fer algunes fotos xules.

Bueno parroquia una forta abraçada a tots i a totes, i cuideu-vos molt.