dimarts, 5 de juny del 2007

Hola a tots des de Feirbanks

Hola parroquia, ke tal us senta akesta foto...reconfortant...aixo es una experiencia mistica, es el sol de mitja nit, passada la frontera que delimita el cercle atric, i mes enlla de les muntanyes costaneres, que impedeixen aquesta brutal visio...


Hola a tots i a totes i abraçades al mateix temps, el somni no es va poder cumplir en la seva totalitat, ja que a uns 200km de la costa, en direccio cap a


Dead Horse, no teniam prou propa per arrivar fins a les terres de l'ocea artic i tornar, o sigui ke vam aparcar la furgo i a fer dit, pero...desafortunadament ningu ens va parar, ja que tots eren trevalladors de la petrolera que explota la costa de l'artic, bueno vam decidir fer una excursioneta, i vam pujar a un turonet, des d'on vam arrivar a alvirar una superficie blanca, plana, sense fi...mes que l'horitzo, en 2 paraules, im presionant.

(aixo es White Horse i les altres dos a Dawson, Yucon, cami d'Alaska x The top of the wol)

Ara estem a Fairbanks, on ens vem trovar un catala, i un amant d'espanya, que ens va combidar a una festeta el diumenge a la nit, on vam preparar unes truitetes, una mica de pa bo, amanida i cuscus pallares.

Ara ens dirigim cap a Denali nacional park, per despres seguir baixant cap a Valdez i d'alli, tornar cap a Canada, cap a White
Horse, pero ja continuarem en contacte ;-)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiii!!!!
Estàs segur que el totem, el carro i els poblats són al nord? dóna la sensació que segui l'oeste. I la carretera...sembla el camí de moradilla, més llarg i més recte és clar!
No sé... tinc por que no et passi com quan tenies 6 anys amb la Pica d'Estats i 10 anys amb el Monte Perdido.
Un favor, obra el correu i el mòbil!!!
Passa-t'ho bé, cuida't i... alerta amb el llegiu!
Una abrrrrraaaççççaaaaaada!!
Ta mare
Una ab

Anònim ha dit...

Home: el terreny diu molt del que podries arribar a veure 200 qms. mes enllà i, damunt, expliques el q vas veure mirant a l'horitzó: un català, truitetes, pa bo.
Be, jo només el q expliques, segurament tu, tens un record inolvidable per vida.
Jo estic segur q aquella superficie blanca, plana i sense fi era el TERRENY CELESTIAL i no era el moment per anar-hi. Clar, sense propà, on codonys voleu anar.
Com q encara toqueu a terra, aneu en compte i disfruteu molt.
Un petó i una abraçada
del tiet.

Anònim ha dit...

Noi! ahir em vaig deixar una de molt grossa per fer i, els padrins varen criticar-me, per tan, de la seva part... PER MOLTS ANYS!!! i de la meva i tots els de Mollerussa, IGUALMENT.
Segur que aquí hauries comprat el 7963 de la ONCE i el 3679 de la LOTERIA...
Però a Alaska i al Canadà de ben segur que no hi ha cap mena de loteria. A tu, ja ta tocat. D I S F R U T A! ! !

Adeu

Anònim ha dit...

que duis animal soc l'aleix estic a la oficina amb la susana "saludos de part seva"
per molts anys ja en fas 30 no jajajajaaja es conya 18 ja ets major ei per aqui ot be vaixa un riu de puta mare el cardos esta al punto igual que el boavi be ja ho veuras a veure si mires el teu correu de tant en tant saludos tambe de la judit i de les meves parts tambe a kla pagina de doctorx a els videos de riu i surts tu es un pmontatge diferent esa millor que l'alter video eiiii ja en surts a un parell.
adeu que et vaigui be ara que estas als collons d'andares!!!!
adeu
aleix

Anònim ha dit...

hola jordi com que no en surt el teu blog t´escric aqui aprofita els dies qu´et queden i disfruta força, se que as de sentirte com un peix al agiua que siguis molt feliç, fins aviat, l´espabi per no variar atent a la pantalla i preparat per menjar ous ferrats saluda el oriol un´abraçada de ta mare

Anònim ha dit...

Hola, mariquita, som l'aleix i el raul, estem a casa del barrufet mirant el teu blog de gay, jejejejj, molt bé les fotos, a veure si comences ja a remar i deixes d'esquiar cabron.

Per aqui va tot bé, tothom pregunta per tú, jajaj, es mentira, jejejejej, ningú se'n recorda. bueno que vagi tot bé i sigues feliç, disfruta tot molt bé, i no caxis gaire amb els bisontes, jejejej.Bye.

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Estas buscando formas de ganar dinero[/b]
Hemos encontrado la mejor pagina web en internet de como ganar dinero internet. Como nos ha sido de utilidad a nosotros, tambien les puede ser de utilidad a ustedes. No son solo formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos para ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]