dimarts, 29 de maig del 2007

Hola familia i amics tots,


perdoneu la tardansa, però, ja us explicaré.

Bueno , ja fa una setmana ke vam sortir de Pemberton camí d'Alaska, i tot just ahir, vam entrar a territori de Yucon. Ara estem a white horse, per si algu ho vol buscar al mapa, es la capital de Yucon, i s'hi arriva a traves de l'Alaska Hi Way, direcció NW.

Com ja veieu per les fotos, pel cami ens hem trovat un mut de fauna salvatge, el cami ha estat mot entretingut, primer vam tenir una petita confusió per a trovar al Pau al Rogr i al Chino, però finalment els vam trobar i el mitxel es va quedar amb ells, a Tumbler Ridge, fent un tomet de 400km, però va baler la pena.

Després el Jordi i jo vam continuar tirant british columbia amunt, direcció Yucon, però!!! que es aquesta pudor, sembla oli cremat, bueno desmontem la rova i mirem, te mala pinta, i decidim
tirar una mica més fins a Coal River, tot fent un soroll molt estrany la transmissió de darrera, bueno total, hem estat 3 dies aturats, per cambiar la transmissió,
( Hi, thanks for all, we'll always remember you)
tot buscant als xatarreros i finalment en un desguas a 5 h d'on eram al mig de no res, una gasolinera, on la gent ens va ajudar moltissim, en Brand, ens va portar fins a ford Nelson i ens va tornar, unes 12 h de cami en total, i en paul ens va ajudar a desmontar i a montar la nova, que no hi havia poca feina.
Bueno tot va anr ve i ahir vam reempender la ruta i ja tornem a estar motoritzats.
Espero no tornar-vos a deixar tant de temps sense informació. Una abraçada molt forta a tothom.