dissabte, 14 d’abril del 2007

Garibaldi provincial park

Hola colla, com us va tot per aki? Nosaltres, l'altre dia, dimecres, vam pujar cap al monte, la nit anterior havia nevat una mica, 10cm, i vam tirar cap al refu de Elfin's Lake, un pateillo d'unes 4 hores, sense gaire desnivell, pero molt bonic, i al arrivari, ens vam trovar un refu de 36 places, lliure, tot per a nosaltres, amb llum de gas, calefaccio de gas i la cuina tambe de gas, nomes faltava que hi hagues una nevera.tot molt be, el segon dia es va aixecar nevant i envoirat, vam anar a fer un tomet i aviat cap al refu que ens pillava la boira, i abui foteia una nevada de veritat, gaireve 2 pams de pols, i sort que el cami esta ven balizat, si no, de les traces ni rastre. Ja us nire contan.
Una abracada a tothom.

dimecres, 11 d’abril del 2007

Comen,ca el tour

Hola a tothom, una abracada a tothom, molt especialment a la familia.

El dimecres passat, anan de compres per Vancouver, en una botiga d'esports, per casualitat, no sabreu pas a qui em vaig trovar... Siiiiiii, a la Rossa i a l'Aneta, quina sotr eh!!!


Bueno, i aqui va comenc,ara l'aventura canadiense de veritat... .


Vanm tirar cap a Wisler, i alli vam trovar un amic d'elles, el Ramon(el germa de la Jocasta), i a llogar material de monte i a caminar 3 dies per alli, un pateo des de Singing pas de 5 horetes fins a un refu molt cuco, i des d'alli, vam fer unes cuantes sortidetes a esquiar, pero no us penseu pas que fos la gran cosa, la neu papa va deslluir una mica la festa, pero ja n'hi va haver prou, i l'ultim dia 1500 m de baiada fins a Wisler, i no us podeu imaginar com van arrivar a baix les meves cames, treien fum, pero per ser la primera foquejada de la temporada, no va estar gens malament. Ahir, vam anar a sopar i a dormir a unes termes perdudes al fons de la vall de Liloed, i ufff quin relax. Avui estem a Scuamish i tornarem a anar al monte fins divendres segurament.


Tot va molt molt be, estic molt content decidit a passarm'ho molt be petons a tots i a totes, no us preocupeu, aviat us tornare a dir algo. Una abracada molt, molt forta.