dimecres, 4 d’abril del 2007

Pasejant per Vancouver

Hola un altre cop, aqui us porto unes cuantes fotos, de moment tot va be, estic animat, i ansios per anar cap a les muntanyes, he passejat pel Down town, i al final de tot, tesseguint una ria, m'he trobat l'estanley park, ve a ser com la mitjana de lleida pero a lo bestia, (ja em perdonareu pero aquet ordenador o millor el teclat no te accents, i per mi millor, aixi tinc excusa) i tambe he visitat el barri xines , ke mes que barri es una ciutadella dins de vancuver, tot en xino i tot de xinos... em sentia una persona d'estatura, mitjana alta, i be, esperant posarme en contacte amb la rossa de Llardecans, ja us explicare ke tal, una abrac,ada a tothom i a totdon, apa ciau i fins a la proxima.

dimarts, 3 d’abril del 2007

Ja estic a Canada

Hola a tots i a totes, ja he atravessat el toll, ja estic al Canada, mes concretament a la columbia britanica i concretant mes encara a Vancouver.
El vol, ha estat molt pesat i s'ha fet molt dura la cua d'inmigracio, i jo ja em temia lo pitjor, ja que al davant meu hi ha hagut molta gent que la feien esperar en un raco i altres a qui els aconsellaven que cambiessin el bitllet per lo avans posible per tal de marxar del pais i estar poc temps a la terminal. Pero ja estic aqui i ja he fet unes cuantes fotos, ja anirem millorant, aqui son bora les 20h conteu 9 hores menys que vosaltes, ahir a la nit no vaig poder dormir, i al avio he fet alguna becaineta i encara es hora de que me'n vaigui a dormir, apa ciau i ja parlarem.